27. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lasnamäe saab arengukava

Tallinna linnavalitsus esitab linnavolikogule Lasnamäe linnaosa arengukava kinnitamise otsuse eelnõu.

Arengukava eesmärgiks on täpsustada linna arengudokumentides seatud sihte ning luua alus linnaosa plaanipärasele arengule ja selle rahastamisele.

Arengukava sisaldab Lasnamäe linnaosa olukorra analüüsi, linnaosa arendamise probleeme ja eelistusi, visiooni, strateegilisi arengusuundi ja eesmärke ning tegevuskava koos riskide maandamise käsitlusega.

Arengukavas määratletakse Lasnamäe positsioon ja tulevikusuunad Tallinna üldises arengus, need lähtuvad elanike rahulolu ja linnaosa jätkusuutliku arengu tagamisest pikas perspektiivis.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785