23. jaanuar 2009

Nõmme torpedeeris Pääsküla möödasõidutee ehitamise

Nõmme linnaosa valitsus ei kooskõlastanud Pääsküla möödasõidutee eskiislahendust, mille koostas K-Projekt AS. Eskiisi kohaselt tuleks möödasõidutee läbi Harku raba.

Nõmme linnaosa vanema Rainer Vakra sõnul ei kooskõlastatud eskiislahendusega määratud Tähetorni tänava ja Tabasalu-Juuliku maantee ühendustee ehk Pääsküla möödasõidutee teetrassi, kuna puudub põhjalik analüüs projekteeritava tee vajalikkuse kohta. Samuti puuduvad teetrassi valiku põhjendused.

 „Harku rabateed on populaarsed tervisesportlaste seas, raba on elu-ja kasvukohaks paljudele loomadele ja taimedele. Linnaosavalitsus peab otstarbekamaks lähiümbruse liiklusprobleemide lahendamist olemasolevate tänavate rekonstrueerimise ja kaasajastamise teel. Läbi Harku raba teed ei tule,“ kinnitas Vakra.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688