22. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Maa: korterite hinnad Ida-Virumaal tõusid

Uus Maa Kinnisvarabüroo Jõhvi kontori juhataja Hannes Hallik kirjutab, et Narva-Jõesuus, Kiviõlis ja Püssis korterite keskmine ruutmeetri müügihind eelmisel aastal tõusis kui võrrelda 2007. aastaga.

Narva-Jõesuus hindade tõusu põhjus on  uus eliitne korterelamu, kus korterite ruutmeetrihinnad on 30 000 krooni. Kiviõlis ja Püssis aga on hinnatõus seotud varasemate liiga madalate hindadega ning amortiseerunud korterelamute lammutamisega, tänu millele kadusid ära eriti odavad elamispinnad. Väikestes asumites tõstavad keskmist tehinguhinda juba üksikud kallimad tehingud ja nii ka möödunud aastal juhtus.

2009 aastal tõuseb hea asukoha ning renoveerimis- või

viimistlustasemega elamispindade nõudlus ja hind pigem tõuseb kui langeb.

Lähemalt loe esmaspäevasest Äripäeva kinnisvara rubriigist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785