22. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara loobus Rumeeniast

Arco Vara teatas börsile, et müüs Rumeenia tütarettevõtte S.C.L-Base Project S.R.L, mis tegeles kinnisvara vahendamisega.

Arco Vara kontsern sõlmis Rumeenias tütarettevõtte S.C.L-Base Project S.R.L

(endise nimega Arco Real Estate Consulting S.R.L) 100% osade müügilepingu.Ettevõte tegeles Arco Vara  maaklertegevusega Rumeenia turul. Tehing on osaArco Vara kontserni teenindusdivisjoni restruktureerimisega kaasnevatesttegevustest.

Tehing ei avalda olulist mõju Arco Vara kontserni tegevusele ega ole käsitletav

olulise osaluse võõrandamisena ega tehinguna seotud isikuga NASDAQ OMX TallinnaBörsi Reglemendi osa "Nõuded Emitentidele" tähenduses. Arco Vara AS-i nõukoguja juhatuse liikmed ei ole tehingust muul viisil isiklikult huvitatud.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785