21. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn paneb kortereid enampakkumisele

Tallinna linnavalitsus soovib panna enampakkumisele Lasnamäe linnaosas asuva neljatoalise korteri.

Tallinna Linnavolikogule esitada plaanitava otsuse eelnõu kohaselt on avalikule kirjalikule enampakkumisele pandava Anni tn 14-73 asuva 79,5 m² suuruse üldpinnaga korteriomandi alghind 840 000 krooni. 1982. aastal valminud üheksakorruselises hoones asuv korter vajab kapitaalremonti.

„Praegu on enampakkumisel mitmeid linnale kuuluvaid, peamiselt kesklinnas asuvaid väiksemaid, alla 50 m2 eluruume, näiteks 30,4 m2 üldpinnaga korteriomand vanalinnas Pikal tänaval,“ ütles abilinnapea Eha Võrk. „Loodetavasti pälvivad need korterid potentsiaalsete ostjate tähelepanu, sest alghinnad on üsnagi soodsad.“

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785