21. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Solarise keskusesse tuleb Tallinna Kontserdimaja

Tallinna Linnavalitsus nõustus Tallinna nime kasutamisega Solarise keskuse kontserdi-, teatri- ja konverentsisaali nimes Tallinna Kontserdimaja ning saali haldava äriühingu nimes AS Tallinna Kontserdimaja.

Tänavu sügisel Solarise keskuses valmiv 1800-kohaline kontserdisaal võimaldab korraldada muusikali- ja teatrietendusi, konverentse ja muid üritusi, saali põhifunktsiooniks oleks aga kontserdisaal.

Tallinna abilinnapea Kaia Jäppinen tõdeb, et linnaga koostöö tegemine kohalikku elu või kaudselt linna puudutavates küsimustes ja linna teavitamine ettevõtja kavatsetavast tegevusest on igati tänuväärt tegevus. „Tallinna Linnavalitsus üksnes nõustub oma linna nime kasutamisega Solarise keskuse kontserdi-, teatri- ja konverentsisaali nimes Tallinna Kontserdimaja ning saali haldava äriühingu nimes AS Tallinna Kontserdimaja,“ märkis Jäppinen.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785