21. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rocca al Mare laienemine jääb jõusse

Rocca al Mare kaubanduskeskuse juht Mati Pops ütles ehitusuudised.net-le, et nende üürnike hulk on sama ja laienemise plaanid on kõik jõus ja toimivad.

Majanduslangus ning tarbimise vähenemine pole Popsi sõnutsi  üürihindades sensatsioonilisi muutusi toonud. „Paljud olemasolevad laienevad suurtematele pindadele. Üldiselt on kaupmeestel kontseptsioonid paigas ja tänane madalseis ei ole sundinud neid muutusi tegema, kuid on ka vähemuses olevaid erandeid kelle käsi hästi ei käi,“ märkis ta.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785