21. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

NCC pakub uut korterit vana paneelmaja hinnaga

NCC Ehituse turundusdirektori Heikki Põhi sõnul pakuvad nad nüüd Tallinnas ja selle lähiümbruse piirkonnas uusi Tähekodu kortereid vana paneelmaja korteri hinnaga.

„Hoolimata sellest on olukord paradoksaalne. Üheltpoolt on kunagi paljud pered oma uue kodu soetamise otsuse just selliste hindade ootuses edasi lükanud. Teisalt on kinnisvarahinnad muutunud küll vastuvõetavaks, kuid seevastu on pankade senisest konservatiivsem laenupoliitika muutnud laenuraha kaasamise raskemaks,“ selgitas Põhi. „Olukorra paranemisele viitab aga viimasel ajal oluliselt langenud Euribor, kuid samas on süvenemas inimeste teadmatus homse suhtes,“ nentis Põhi.

„Hetkeolukorda selgitab kõige ilmekamalt kõnekäänd – nokk kinni, saba lahti.“ lisas Põhi.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785