12. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Espakil vähenes müük 14 protsenti

Espaki kaubandusdirektor Ivar Pikk ütles ehitusuudised.net-le, et nende Tallinna piirkonna ehituskaupade müük langes eelmisel aastal 14,4 protsenti.

„Me ei tõmba siiski oma tegevust kokku,“ lubas Pikk, ent kinnitas, et hinnad on langenud. Tema sõnul on kahanenud eelkõge metalli hind: peenraud, tsinkplekk, metallkonstruktsioonid jne.

Pikk möönis ka, et laoseis on osade kaupade puhul kasvanud. „Laoseis on kahtlemata seotud tagasiminekuga ehitussektoris. Ent me ei toimeta edasi 2007 aasta laoseisuga,“osutas ta, selgitades, et müügi vähenemist on ette nähtud turundusplaanis ja seega pole ülejääke tekkinud.

Käesoleva aasta müügiprognoose ta avaldama ei soostunud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785