7. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pooltele ehitusfirmadele ennustatakse kadumist

Ehitusfirma EBC Ehitus juht Ago Arge ennustab, et kuni pooled ehitusfirmad võivad tänavu oma tegevuse lõpetada.

Arge sõnul on selline paisutatud hulk firmasid ja töötajaid „mull” ning see ei saa edasi kesta. Vähemalt kolmandik, kui mitte pooled peavad oma tegevuse lõpetama, kirjutab Oma Saar.

Kui 2008. aastal oli Eestis ehitussektoris hinnanguliselt 80 000 töötajat, siis mõni aasta enne ehitusbuumi algust, 2003. aastal, oli ehituses umbes 40 000 töötajat. „Nüüd on kolm aastat buumi läbi ja sisuliselt peame samadesse raamidesse tagasi minema,” ütles Arge.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785