5. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

YIT Ehitus vähendas palku viiendiku võrra

Ehitus- ja arendusfirma YIT Ehitus sõlmis oma töötajatega uuest aastast uued palgakokkulepped, millega vähenes töötasu keskmiselt 20 protsenti, kirjutab Postimees.

YIT Ehituse juhatuse esimees Priit Sauk ütles, et ligi kaheksa protsenti töötajatest ei nõustunud muudatusettepanekuga ja enamusega neist töösuhe lõpetati. Mõned lahkusid vastastikusel kokkuleppel, koondatute arv jäi alla kümne.

Lahkujaid oli nii ehituse kui arenduse valdkonnas. Kokku töötab ettevõttes 150 inimese ringis. «Põhjus on ju kõigile teada. Pigem peaks imestama nende firmade tegevuse üle, kes praegu nii veel ei toimi,» lausus Sauk kommentaariks.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785