2. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuldlõvi arendusest sai Lõvi rajoon

Kuna Kuldlõvi kaubamärk kuulub ühele Tallinna hotellile, siis pidi Pärnu lähedal asuv samanimeline arendusprojekt oma nime ära muutma.

Pärnu Postimees kirjutab, et eelmine aasta said nii Kuldlõvi elamurajooni arendav AS Viiburi Kinnisvara juhataja Virve Pichen kui Kuld Lõvi trahteri omanik Aivo Karu AS Nordeconist kirja, milles nõuti kohtu ähvardusel, et nood loobuksid Kuldlõvi ja Kuld Lõvi nime kasutamisest.

Pärnu Postimees kirjutab, et aasta viimane kuu üllatas kuldlõvilasi nimemuutusega. Head sõna sel teemal elanike käest ei kuule, kuid nad võtavad seda kui paratamatust, millega tuleb leppida. “Inimlikul ülbusel ei ole siin maailmas piire,” tähendab Raadik ärimeeste omavahelist nimevaidlust kommenteerides.

Tõsi, tohutut kiindumust Kuldlõvi nime suhtes ei tuntud, kuid see oli ülimalt sobiv ja eristas selgelt seda elamurajooni kümnetest teistest ümber Pärnu kerkinutest.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785