31. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti kalleim korter maksab 20 miljonit krooni

Millise korteri valiks Eestisse sattunud Araabia naftašeik? Tõenäoliselt oleks see eksklusiivne, hea vaatega, kallis ja asuks kindlasti Tallinna vanalinnas.

Just niisugune korter on müügis ning Eestis pakutavaist kalleim, kirjutab Ekspresskinnisvara.

Tallinnas Pikal tänaval on müügil kuuetoaline 378 ruutmeetri suurune heas seisukorras elamispind. Müügikuulutuses on kirjas, et „valgusküllane luksuskorter asub ühel Tallinna vanimatest tänavatest, mis oma ajastupäraselt renoveeritud majadega on meelispaigaks paljudele prominentidele ja kultuuritegelastele”.

Avar katusekorter paikenb läbi maja, koosnedes esinduslikust elutoast, mis on ühendatud puhkeruumiga; neljast magamistoast, kolmest vannitoast ja kahest saunast. Keerdtrepi kaudu pääseb talveaeda, sealt omakorda terrassile. Korteris pole elatud.

Kalliduselt järgmine korter asub samuti vanalinnas ning maksab 17,5 miljonit krooni.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785