31. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Danske Bank läheb Q Vara võlakirjatagatiste kallale

Q Vara võlakirjaemissiooni tagatis- ja makseagent Danske Bank teatas börsile, et asus võlakirjade tagatisvara realiseerima. Võlakirjad on tagatud SLProductionsi käendusega.

Veel detsembri alguses ütles Sampo Panga juht Aivar Rehe, et Q Vara laenupikendus on Taanis ülevaatamisel. Kliendiga tegeletakse personaalselt ning koostöö on hea, väitis Rehe toona.

Danske Bank Eesti filiaali tänase teate kohaselt on AS Q Vara rikkunud võlakirjaemissiooni tingimusi. Võlakirjade lunastamistähtaeg saabub 12. jaanuaril 2009, emissiooni maht ulatub 5 mln euroni ja suvel lubas Q Vara, et maksab ettevõtte vangerdustega nõustuvatele võlakirjainvestoreile valurahana senise 11% intressi asemel 13% aastaintressi.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785