Tallinn tunnistas Merko kõige puhtamaks ehitusettevõtteks

Aprillist kuni detsembrini läbi viidud kontrollreidide põhjal osutus Tallinna korrektseima ehitusplatsiga ehitusfirmaks Merko Ehitus.

Tallinna abilinnapea Deniss Boroditši sõnul on konkursi eesmärgiks kontrollida ehitusobjektide heakorda, juhtida ehitajate tähelepanu heakorraalastele vajakajäämistele ning välja selgitada parim ja korrektseim ehitusplats Tallinnas.

Parima heakorraga ehitusplatsi eeskujuks oli Merko poolt rajatav Tallinki büroohoone.

 Ehitusobjekti territoorium oli ümbritsetud piiretega ning välditi tolmu kandumist sõidu- ja kõnniteele. Objektile oli paigaldatud teabetahvel ehitustöö tegija kohta ning jalakäijate liiklust reguleeriv liiklusskeem. Korrektselt olid ladustatud nii ehitusmaterjalid kui olmepraht, hoiti korras ja puhastati objekti juurdepääsuteid ning pesti objektilt väljuvate sõidukite rehve.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed