30. detsember 2008

Tallinn tunnistas Merko kõige puhtamaks ehitusettevõtteks

Aprillist kuni detsembrini läbi viidud kontrollreidide põhjal osutus Tallinna korrektseima ehitusplatsiga ehitusfirmaks Merko Ehitus.

Tallinna abilinnapea Deniss Boroditši sõnul on konkursi eesmärgiks kontrollida ehitusobjektide heakorda, juhtida ehitajate tähelepanu heakorraalastele vajakajäämistele ning välja selgitada parim ja korrektseim ehitusplats Tallinnas.

Parima heakorraga ehitusplatsi eeskujuks oli Merko poolt rajatav Tallinki büroohoone.

 Ehitusobjekti territoorium oli ümbritsetud piiretega ning välditi tolmu kandumist sõidu- ja kõnniteele. Objektile oli paigaldatud teabetahvel ehitustöö tegija kohta ning jalakäijate liiklust reguleeriv liiklusskeem. Korrektselt olid ladustatud nii ehitusmaterjalid kui olmepraht, hoiti korras ja puhastati objekti juurdepääsuteid ning pesti objektilt väljuvate sõidukite rehve.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688