18. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ramirent koondab ca 15 % töötajaist

Seadmeid ja tööriistu rentiv rahvusvaheline firma Ramirent OYj, mis annab tööd 13 riigis kokku 4000 inimesele, kavatseb töötajate arvu vähendada kuni 600 võrra.

Ramirent OYj finantsjuhi Heli Iisaka sõnul selgub personali vähendamine konkreetsetes riikides ametiühingutega peetavate läbirääkimiste käigus, vahendab Postimees STT teadet. Kokku püütakse leppida võimalike säästuabinõude, nagu näiteks sundpuhkuste osas.

Kulude kärpimine on tingitud ehitustegevuse vähenemisest, mis omakorda kärbib vajadust rentida ehitusmasinaid ja tööriistu. Saneerimiskavaga soovib firma hoida aastas kokku 50 miljonit eurot. Ramirenti prognoosi järgi jääb renditurg järgmisel aastal tänavuaastasele oluliselt alla.

Eestis tegutseb Raimrent alates 1994. aastast, andes tööd enam kui 140 inimesele.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785