Ramirent koondab ca 15 % töötajaist

Seadmeid ja tööriistu rentiv rahvusvaheline firma Ramirent OYj, mis annab tööd 13 riigis kokku 4000 inimesele, kavatseb töötajate arvu vähendada kuni 600 võrra.

Ramirent OYj finantsjuhi Heli Iisaka sõnul selgub personali vähendamine konkreetsetes riikides ametiühingutega peetavate läbirääkimiste käigus, vahendab Postimees STT teadet. Kokku püütakse leppida võimalike säästuabinõude, nagu näiteks sundpuhkuste osas.

Kulude kärpimine on tingitud ehitustegevuse vähenemisest, mis omakorda kärbib vajadust rentida ehitusmasinaid ja tööriistu. Saneerimiskavaga soovib firma hoida aastas kokku 50 miljonit eurot. Ramirenti prognoosi järgi jääb renditurg järgmisel aastal tänavuaastasele oluliselt alla.

Eestis tegutseb Raimrent alates 1994. aastast, andes tööd enam kui 140 inimesele.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed