18. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Horm: Läti turule siseneda õige aeg

Skanska juhatuse esimehe Olle Hormi sõnul on ehitusfirmadel õige aeg Läti turule siseneda.

Olle Horm kommeteeris ehitusuudised.net-ile, et Eesti Ehitus tegi õigesti, ostes Lätis teedeehitusfirma. "Läti turule on praegu kõige soodsam aeg siseneda, kuna ehitusfirmade hinnad on praegu kõige odavamad, mis nad üldse olema saavad."

Küsimusele, kas ka Skanskal endal on plaan Läti turule siseneda, vastas Horm kavalalt: "Ei  kommenteeri." Läti turgu peab ta perspektiivseks. "Tegemist on traditsioonilise ja lähedalasuva turuga. Seal on majanduskriis veel sügavam ja olukord veel närvilisem kui Eestis. Ja selge see, et osta tuleb siis, kui on odav."

Eesti Ehitus teatas täna börsile, et sajaprotsendiliselt talle kuuluva ASi ASPI Läti tütarettevõtte SIA Abagars ostis 75% Läti ettevõtte SIA LCB aktsiatest. ASPI osalus Abagarsis on 56%.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785