16. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viru Keskus investeerib elektroonikaosakonda

Vaatamata majanduslangusele laieneb Viru Keskus jõudsalt, investeerides ligi 700 m² suurusesse elektroonikasektorisse kolm miljonit krooni.

Detsembris alustab Viru Keskuses ligi 700 ruutmeetril tegevust erinevaid elektroonika- ja digikaupu koondav elektroonikasektor. Esmakordselt Viru Keskuse kaubavalikusse lisanduvaid elektroonikakaupu hakkavad pakkuma siinse turu tuntumad müügiketid. Lisaks avatakse järgmise aasta alguses keskuse esimesel korrusel ka uus piirkond juveeli- ja kullaäride näol, mis eeldab täiendavaid investeeringuid.

Elektroonikasektorisse investeeritava summa loodab keskus tagasi teenida mitte varem kui seitsme aasta jooksul.

Keskuse põhjavärava juures ligi 700ruutmeetrisel elektroonika- ja digikaupade alal avatakse veel enne jõule mitmeid kauplusi, näiteks Euronicsi pood 300-l ruutmeetril, samuti iDreami ning Delli kauplused. Samuti jõuavad sinna enne mujal keskuses paiknenud EMT ja Fotoluksi kauplused.

Uus kulla- ja juveelipiirkond tekib Viru keskusesse järk-järgult 2009. aasta esimeste kuude jooksul ning sellesse koondub kuus kulla ja -juveeliäri.

Tallinna kesklinnas asub Viru Keskus koondab üle saja kaupluse ja teeninduskoha. Keskust külastab päevas keskmiselt 30 000 inimest.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785