15. detsember 2008

Uuesalu kobarküla saab maskoti

Rae vallas Uuesalu kobarkülas eile, 14. detsembril peetud jõulupeol autasustati elurajooni maskoti ideekonkursi parimate tööde autoreid, kirjutab EkspressKinnisvara.

Maskotikonkursi võidutööks kuulutati töö märgusõnaga „Vimpka“, mille autoriks loovagentuur Plektrum Studio ja mis pälvis esimese preemia summas 30 000 Eesti krooni. 10 000 Eesti krooni suuruse preemia pälvis Lembitu Mikker reklaamiagentuurist Vatson & Vatson YR töö eest „Puuseen“ ja arhitektuuribüroo Head Ended töö eest „Hiiemägi“.

Rae valda Ülemiste järve taha elamurajooni rajav IBE Estonia OÜ juhataja Ülle Kullöri sõnul korraldati ideekonkurss Uuesalu kobarkülale maskott-kaitsevaimu leidmise eesmärgil „Tegu on positiivset energiat andva sõbraliku olendiga, kelle olemus peegeldab kodu ja peret kaitsvat haldjat.” ütles Kullör.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688