15. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uuesalu kobarküla saab maskoti

Rae vallas Uuesalu kobarkülas eile, 14. detsembril peetud jõulupeol autasustati elurajooni maskoti ideekonkursi parimate tööde autoreid, kirjutab EkspressKinnisvara.

Maskotikonkursi võidutööks kuulutati töö märgusõnaga „Vimpka“, mille autoriks loovagentuur Plektrum Studio ja mis pälvis esimese preemia summas 30 000 Eesti krooni. 10 000 Eesti krooni suuruse preemia pälvis Lembitu Mikker reklaamiagentuurist Vatson & Vatson YR töö eest „Puuseen“ ja arhitektuuribüroo Head Ended töö eest „Hiiemägi“.

Rae valda Ülemiste järve taha elamurajooni rajav IBE Estonia OÜ juhataja Ülle Kullöri sõnul korraldati ideekonkurss Uuesalu kobarkülale maskott-kaitsevaimu leidmise eesmärgil „Tegu on positiivset energiat andva sõbraliku olendiga, kelle olemus peegeldab kodu ja peret kaitsvat haldjat.” ütles Kullör.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785