• 15.12.08, 08:56
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

637 miljonit Tallinna teedele- tänavatele

Teise lugemise läbinud Tallinna eelarve eelnõu kohaselt on pealinna teede ja tänavate ehitamiseks, kapitaalremondiks ning korrashoiuks 2009. aasta eelarvesse kavandatud 637 miljonit krooni.
Sellest 17 miljonit krooni kulub jalgrattateede rajamisele ning 18 miljonit tänavavalgustuse uuendamisele. Lõpetatakse Vabaduse väljaku renoveerimine.
Linna kanaliseerimise kava ellu viies rajatakse järgmisel aastal Nõmme, Kristiine, Pirita ja Haabersti linnaosas kokku 945 meetrit veetorustikke, 35 845 meetrit reoveekanalisatsiooni ning 2857 meetrit sademevee kanalisatsiooni.
Linnaeelarve kolmandaks lugemiseks koguneb Tallinna volikogu erakorralisele istungile 18. detsembril.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 22.10.24, 18:50
Hääbuvas külakeses tegutsev pereettevõte kihutab raskuste kiuste edurindel
Soomes asuvas Sievi jalatsitehases toodetakse iga päev umbes 5500 paari jalanõusid. Äritegevus toimib hästi, kuid ülemaailmse konkurentsiga silmitsi seistes peab pidevalt olema valmis uuendusteks. Mis on see, mis aitab kindlustada tootmise tuleviku?

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele