11. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ober-Haus: kõik bürood värbavad praegu häid maaklereid

Ober-Haus Kinnisvara tegevjuht Katrin Klein-Näppi ütles ehitusuudised.net-le, et kõik suuremad bürood otsivad ning võtavad praegu maaklereid üle.

„Osadel juhtudel võib olla tegu ka sellega, et firma ostusoovi taga on mõte konkurent ellimineerida,“ märkis ta, ent lisas, et Ober-Haus selle mõttega ei tegutse.

Tema sõnul on vaja mõelda ka viie-kuue aastases perspektiivis. „Praegu on raske aeg aasta-kaks, mil tuleb ellu jääda, ent mõelda tuleb sellele, mis saab edasi,“ osutas ta. Seetõttu on mõistlik ka osta ka hapuksläinud arendusobjekte. Klein-Näppi osutas, et kõige nukramas olukorras on hetkel just need väikefirmad, kes ise arendavad ning müüvad, ent on jäänud oma arendusprojektiga hätta. „Eelkõige on huvi just maaklerite ning objektide vastu,“ kinnitas ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785