10. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülemiste kolmetasandiline liiklussõlm valmib lootuste järgi 2012. aastaks

Tallinna kommunaalameti juhataja asetäitja Peep Koppel rääkis Päevaleht Online’ile, et Ülemiste ristmiku projekteerimine käib ning hanked loodetakse välja kuulutada järgmise aasta lõpuks.

Uus kolmetasandiline ristmik loodetakse valmis saada 2012. aastaks. „Eeldused selleks on olemas,“ kinnitas Koppel.

Omajagu jagelemist on veel maaga, millega Koppeli sõnul veel kõik korras ei ole, kuid sellega tegeletakse. Täna jõuti kokkuleppele ühe ehitusele ettejääva krundi omaniku, OÜ Ehmoga, kellelt Tallinn saab krundi oma valdusesse 20,9 miljoni krooni eest. Esialgu küsis ettevõte krundi eest 44,5 miljonit krooni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785