10. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Linn sai Ülemiste sõlmele ette jääva krundi poole odavamalt

Ülemiste liiklussõlme arendamisele ette jäänud krunt sundvõõrandakse 20 miljoniga.

Tallinna linn sai Ülemiste liiklussõlme ehitusele ette jäävad Tartu maantee 88a asuvad ehitised kätte poole odavamalt, kui ehitiste omanik AS Ehmo taotles, vahendab ERR.

Erafirma Ehmo palus ehitiste eest 44,5 miljonit krooni, kuid sundvõõrandamise kokkuleppemenetluses määras kohtutäitur lõplikuks hinnaks 20,875 miljonit krooni, rääkis Tallinna abilinnapea Eha Võrk täna linnavalitsuse pressikonverentsil.

Abilinnapea sõnul ootab Tartu maantee 88a asuvat kontorihoonet, depood ja garaaži ees lammutamine, misjärel antakse juba tühi valdus linnale üle. Linn määrab edasi juba haldajaks kommunaalameti.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785