8. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kalev on kahes kinnisvaraarenduses kõik korterid müünud

Jätkunud on Kalev REC varasemate kinnisvaraprojektide edasiarendus, sh on müüdud kõik korterid Tallinnas Marati tänavas 19 korteriga elamus, samuti 25 korteriga elamu Pärnus Hommiku tänavas.

Kalev teatas börsiteate vahendusel, et on valminud detailplaneering Kalev REC sidusettevõttele OÜ Ringi Haldus kuuluval kinnistul Pärnus Ringi tn 56a kinnistul. Vastavalt kinnitatud detailplaneeringule on võimalik kinnistule rajada 4600 m2 pindalaga korterelamu, mille projekteerimine. Valminud on Kalev REC kuuluvate kinnistute Terviste tn 5 ning Pärnu mnt 139 mõttelise osa detailplaneeringud eskiisprojektide mahus.Kalev REC sõlmis jaanuaris 2008. a asjaõiguslepingu, mille alusel omandas 10 korteriomandit Tallinna vanalinnas (asukohaga Kinga tn. 1).

 Selle tehingu hind  küündis 77 miljoni kroonini, millest ostja tasus enne lepingu sõlmimist 15,4 miljonit krooni ning ülejäänud ostuhinna tasus Kalev REC pärast asjaõiguslepingu esitamist kinnistamisosakonnale. Omandatud korteriomanditele on seatud ühishüpoteegid AS-i Hansapank kasuks summas 42 miljonit krooni ja 18,6 miljonit  krooni.

Kalev REC Bulgaaria kinnisvaraturul tegutsev tütarettevõtja EOOD Stude REC on lõpetamas 6500m2 pindalaga korterelamu ehitamist Sofias. Hoonele taotletakse kasutusluba 2008. a lõpuks ning korterite realiseerimiseks

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785