4. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Koger: me ehitasime kõige kallimal ajal

Suurärimees Andres Koger tunnistas intervjuus Eesti Ekspressile, et ta ehitas oma majad kõige kallimal ajal.

„Meie sada korterit maksavad umbes 150 miljonit krooni. Selle pealt saame viis kuni kümme miljonit krooni miinust,“ tunnistab Koger.

Täna müüb Koger Suur-Tallinnas sadat korterit alla omahinna, et neist ainult lahti saada. Alates sügisest on ta alandanud hindu rohkem kui 90 miljoni krooni eest.

„Me ehitasime oma korterid suhteliselt kõige kallimal ajal. Hindade kontrolli all hoidmine oli väga raske, alltöövõtjad rammisid turgu. Õnneks olime ostnud enamiku maadest veel ajal, mil need olid ostmist väärt,“ märgib Koger.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785