3. detsember 2008
Jaga lugu:

KOMMENTAAR: Miljoneid väärt laudakompleks Audrus

Oma Maja toimetaja Teet Reier kirjutab, et ta ikka päris täpselt aru ei saa, mis fenomen see on, et maakondades püsivad kinnisvarahinnad endiselt suures osas parimate päevade tasemel ehk siis buumiaegsed.

Vahest tsipake siiski on langenud ja seda eeskätt kehvemas seisukorras ja tühjana seisvate maamajade juures.

Kui enne ei soovinud keegi oma kallist majalobudikku alla poole miljoni krooni ära müüa, siis nüüd võib leida mitmeidki maju juba 150 000-250 000 kroonisest hinnavahest. Tõsi, enamus on neist sellises seisukorras, et vajavad kas kapitaalset remonti või halvemal juhu lammutamist. Ja mõned hooned jõuavad ilmselt ise enne kokku kukkuda, kui peremees hinda alandada raatsib.

Seekordse huvitava leiuna jäi silma viie miljoni krooniga müügis olev kunagine laudakompleks Pärnumaal Audrus. Kompleks on võimas, umbes 4000 ruutmeetrit katusealust pinda. Ühe hoonetiiva ligi tuhandest ruutmeetrist on peaaegu pool ehitatud tänapäevaselt ümber kontori ja elamise tarbeks.

Mida ülejäänud kolme ja poole tuhande ruutmeetriga peale hakata, jääb ilmselt juba ostja otsustada.

MÜÜGIINFO

Asukoht: Pärnumaa, Audru vald, Audru Põhihoonel korruseid: 2Seisukord: muinsuskatse allÜldpind: 4000 m²Krundi suurus: 7000 m²Hind: 5 000 000 krooni

Lisainfo: Müüa Audru Valgeranna poolses osas 0,7ha kinnistu koos muinsuskaitse all oleva kolmeosalise hoonega. Hoone oli kunagi laudakompleks ja nüüd on Valgeranna poolne tiib seest ümberehitatud, seda saab kasutada büroona ja sobib ka elamiseks.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee