2. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viru Keskuses avati EMT uue kontseptsiooniga esindus

Viru Keskuses avas uksed EMT uue jaekontseptsiooniga esindus, mis hetkel on EMT uuendatud esindustest suurim.

Viru Keskuse esinduses on neli klienditeenindaja töökohta, kaks toodete demolauda, iseteeninduse töökoht klientidele ja suur lisatarvikute väljapanek. Viru Keskuse esinduses on demolaual lisaks mobiiltelefonidele eksponeeritud ka Apple Macbook sülearvutid

EMT jaekontseptsiooni uuendamine pälvis tiitli „Teenindustegu 2008“. 

Uuendatud jaekontseptsioonis pole EMT esindus ainult mobiilipood või liitumiste vormistamise koht, vaid mitmekülgne multimeediakeskus, kus klientidel on võimalik telefone ja teenuseid demolaual proovida: klient saab telefone oma käega katsetada, mitte ei pea neid ainult läbi klaasi vaatama. Demolauadadel olevad telefonid on töötavad telefonid, millel saab katsetada EMT teenuseid ning tutvuda telefonide erinevate rakendustega.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785