2. detsember 2008

Viru Keskuses avati EMT uue kontseptsiooniga esindus

Viru Keskuses avas uksed EMT uue jaekontseptsiooniga esindus, mis hetkel on EMT uuendatud esindustest suurim.

Viru Keskuse esinduses on neli klienditeenindaja töökohta, kaks toodete demolauda, iseteeninduse töökoht klientidele ja suur lisatarvikute väljapanek. Viru Keskuse esinduses on demolaual lisaks mobiiltelefonidele eksponeeritud ka Apple Macbook sülearvutid

EMT jaekontseptsiooni uuendamine pälvis tiitli „Teenindustegu 2008“. 

Uuendatud jaekontseptsioonis pole EMT esindus ainult mobiilipood või liitumiste vormistamise koht, vaid mitmekülgne multimeediakeskus, kus klientidel on võimalik telefone ja teenuseid demolaual proovida: klient saab telefone oma käega katsetada, mitte ei pea neid ainult läbi klaasi vaatama. Demolauadadel olevad telefonid on töötavad telefonid, millel saab katsetada EMT teenuseid ning tutvuda telefonide erinevate rakendustega.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688