2. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lasnamäele ehitatakse spordikompleks

Tallinna linnavalitsus kavatseb kehtestada K. Kärberi tn 9 kinnistu detailplaneeringu, mis annab võimaluse rajada Lasnamäe linnaosas asuvale 5,2 ha suurusele alale spordikompleks.

Abilinnapea Taavi Aasa sõnul on rajatavasse kompleksi kavandatud spordihoone ja ujula, planeeringu järgselt rekonstrueeritakse Kuristiku Gümnaasiumi staadion.

„Mustakivi asumis puuduvad sportimisvõimalused ning sellepärast on spordihoone ehitamine ja koolistaadioni rekonstrueerimine elanike elukvaliteedi tõstmise seisukohalt äärmiselt vajalik,“ ütles abilinnapea Taavi Aas.

Spordihoonesse tuleb pallimängude ja võimlemise saal, kuue 25 m pikkuse rajaga ujula, lastebassein, aeroobika- või jõusaal ning abiruumid. Spordisaali on kavandatud teisaldatav tribüün.

Detailplaneeringu koostamise algatamist taotles Tallinna Spordi- ja Noorsooamet. K. Kärberi tn 9 kinnistu maakasutuse sihtotstarve on sotsiaalmaa, kinnistu on Tallinna linna omandis ja Tallinna Haridusameti valitsemisel. Kinnistul asub Kuristiku Gümnaasium ja staadion.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785