2. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Korterituru aktiivsus on langenud kaks korda

Tallinna korteriturul on müügitehingute hulk kunagiselt 1000-1200 tehingult kuus langenud 500-600 tehingu suurusjärku.

BPE Kinnisvaraekspert vahendab, et kuigi nii tehingute kui pakkumiste hulk näitavad teatavaid stabiliseerumise märke, võib hiljutine laenuintresside tõus olla põhjuseks, miks tehingute hulk siiski veel väheneb. Silmas tuleb pidada ka hooajalisi erisusi, mis eeldatavalt tähendavad madalat tehinguaktiivsust aasta esimestel kuudel. Ilmselt ei kaasne sellega siiski enam pakkumise täiendavat kasvu.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785