28. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Terasegigant koondab 9000 töölist

Maailma suurima terasetootja ArcelorMittal kavatseb nõudluse vähenemise tõttu vähendada töökohtade arvu 3 protsendi ehk 9000 võrra.

Terasegigant kavatseb sel moel säästa aastas miljard dollarit, vahendas Reutersi video.

ArcelorMittali teatel puudutab koondamine valdavalt kontoriametnikke.

Novembri alguses teatas terasetootja, et vähendab neljandas kvartalis tootmist 30 protsenti.

Autofirmade müüginäitajate järsk langus, Hiina majanduskasvu vähenemine ja rasked ajad Venemaal on halvaks endeks kogu sektori jaoks, kus juba on suletud sulatusahje, vähendatud tootmist ja pikendatud sundpuhkusi.

Euroregiooni majandus näitas novembris viimase 15 aasta madalaimat taset, mistõttu Euroopa Keskpangalt oodatakse järgmisel nädalal intressimäärader vähendamist enam kui 50 baaspunkti võrra, vahendab PM.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785