27. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Solaris on lepingutega kaetud 83% ulatuses

Meelelahutusärimees Peeter Rebane ütles ehitusuudised.net-le, et Sakala keskuse asemel arendatav Solaris on suures osas lepingutega kaetud, ent majandusolukord nõuab ettevaatlikkust.

Rebane kinnitas, et Solarise ehitustegevus liigub graafikus, kõik plaanid on endised ning järgmisel sügisel Solaris avatakse.

„Kindlasti on projektile kasuks tulnud, et jõudsime krediidilepingu sõlmida veel enne seda kui rahvusvahelistel rahaturgudel laenuintressid tõusma hakkasid. Seega on projekti finantseerimine tagatud ning seda vägagi soodsatel tingimustel,“ ütles Rebane.

 Rendipindadest on täna lepingutega kaetud ca 83%. Rebase hinnangul on kümme kuud enne avamist see päris hea tulemus.

„Samas on tõsi, et rentnike leidmise ja ka valikuga peab tänases majanduskeskkonnas olema oluliselt ettevaatlikum ja põhjalikum. Usun, et Solarise praegu teadaolevad lepingupartnerid on tugevad ja hea potentsiaaliga ettevõtted,“ sõnas ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785