21. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: Mis toimub Rotermannis?

Rotermann Grupp OÜ ja Rotermann Eesti OÜ koos tütarettevõtetega asuvad alates 3. novembrist 2008 uutes ruumides Rotermanni kvartalis Uue Jahulao III korrusel.

Vastvalminud Rotermanni tn 8 on liidetud omavahel klaasist aatriumiga ja tekkivad büroopinnad ulatuvad läbi mõlema maja. Uue ja Vana Jahulao alumistel korrustel asub vastavalt 340 m² ja 450 m² kaubanduspinda. Alates 2. korrusest paiknevad bürood – Vanas Jahulaos kokku  1800 m² ja Uues Jahulaos 2500 m2. Roostetöötlusega metallist fassaadiga modernne Uus Jahuladu paikneb otse Rotermanni väljaku ääres.

Rotermanni kvartalit arendatakse kolmes etapis ja kokku valmib aastaks 2012 ligi 80 000 m² kaasaegset elamis-, kaubandus- ning büroopinda.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785