17. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IRL: Tallinna PR-kulude arvelt tuleb ehitada valmis nii Linnateater kui Kultuurikatel

IRL Tallinna piirkonna juhatus peab alatuks keskerakondliku linnavalitsuse käitumist panna tallinlasi valima kultuuri ja kultuuri vahel ning kutsub linnavalitsust üles ehitama valmis nii Linnateatrit kui Kultuurikatelt, kärpides oluliselt nii praeguseid kui tulevikuks kavandatud PR-projekte.

 IRL Tallinna piirkonna juhatus rõhutab eraldi, et lisaks oma küünilisusele on tallinlaste seadmine sundvaliku ette märk Tallinna linnakassa kehvast seisust, mille põhjustanud keskerakondliku linnavõimu soovimatus ja oskamatus maksumaksja raha heaperemehelikult majandada. 

„Alles võttis Tallinn vastu teise positiivse lisaeelarve, mis lubab arvata, et linnal on raha nagu raba,” lausus Kesklinna halduskogu liige Anna-Greta Tsahkna (IRL). „Savisaar on kogu aeg rääkinud, et erinevalt riigist läheb Tallinnal hästi ja aina paremini. Kas nüüd tunnistatakse, et pealinna eelarve seisu on lastud paista tegelikust kaunimana?”

IRL Tallinna piirkonna juhatuse hinnangul on linnavalitsus käivitanud internetihääletuse oma tööst ja vastutusest kõrvale vingerdamiseks, üritades seda demokraatia sildi alla maskeerida. Kuna hääletuse tulemusel jääb rahast ilma emb-kumb kultuuriobjekt, siis saab otsust serveerida "rahva soovina" ja nii vastutuse enda kaelast ära.

Anna-Greta Tsahkna märkis, et ainuüksi Tallinna K-televisiooni loomine läheb eeloleva kolme aasta jooksul maksma 80 miljonit krooni. „Kui keskerakondlased hooliksid natukenegi oma linnast, mitte pelgalt võimust, võinuks nad hääletusele panna hoopis küsimuse: kas soovite munitsipaaltelevisiooni või kaht kultuuriobjekti – Linnateatrit ja Kultuurikatelt?” tõdes Tsahkna.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785