17. november 2008

Advokaadibüroo Lentsius ja Talts kolis Ülemiste City´sse

Novembri alguses avas kontori äsja Targa Äri Linna kolinud advokaadibüroo Lentsius ja Talts.

„Eelkõige oli meil soov mürarikkast Tallinna kesklinnast kolida välja täiuslikku infrastruktuuriga innovaatilisse töökeskkonda, kus meil endil oli võimalus ja väljakutse lahendada ruumilahendus vastavalt meie soovidele,“ rääkis advokaadibüroo vandeadvokaat Margus Lentsius.

„Meie arvates on meil õnnestunud kujundada valgusrikas ja mugav büroo. Samal ajal ei saa jätta märkimata Ülemiste City vaideldamatut eelist tasuta parkimiskohtade näol, mis kesklinna lähedusest tingituna tagab klientidele igati mugava juurdepääsu.“

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688