17. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Advokaadibüroo Lentsius ja Talts kolis Ülemiste City´sse

Novembri alguses avas kontori äsja Targa Äri Linna kolinud advokaadibüroo Lentsius ja Talts.

„Eelkõige oli meil soov mürarikkast Tallinna kesklinnast kolida välja täiuslikku infrastruktuuriga innovaatilisse töökeskkonda, kus meil endil oli võimalus ja väljakutse lahendada ruumilahendus vastavalt meie soovidele,“ rääkis advokaadibüroo vandeadvokaat Margus Lentsius.

„Meie arvates on meil õnnestunud kujundada valgusrikas ja mugav büroo. Samal ajal ei saa jätta märkimata Ülemiste City vaideldamatut eelist tasuta parkimiskohtade näol, mis kesklinna lähedusest tingituna tagab klientidele igati mugava juurdepääsu.“

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785