12. november 2008

Mustamäele ehitati uus elamukvartal

NCC Ehitusel valmis käesoleva aasta Mustamäe suurim elamuarendusprojekt – 131 korteriga Rabaküla elamukvartal.

Tallinnas Kadaka tee ja Mustamäe tee vahelisel alal, endise Kadaka aiandi territooriumil, Rabaküla elamurajooni rajava NCC Ehitus AS-i arendusjuhi Andres Mikkeri sõnul sai hästi välja arenenud Mustamäe elukeskkond ligi 15 000 ruutmeetri uue elamispinna lisandumisega juurde uut hingamist.

„Meie eesmärgiks oli luua elukeskkond, mis ühelt poolt arendab edasi Mustamäele omast ruumikäsitlust, kuid teisalt loob oma selge identiteedi ja eripära. Elurajooni iseloomustab rohelus, soodne asukoht, hea planeeringuga avatud korterid ning käe-jala juures olevad teenindusettevõtted millega linnainimene harjunud.“ lisas Mikker.

Uuselamurajoonis aadressidel Aiandi 3 ja 6 on kuue maja vahele rajatud avarad rohealad koos pinkide ja laste mänguväljakutega. Majade ümbrus, ukseesised ja kõnniteed on autovabad. Majade vahele rohkem rohelust tuua oli võimalik seetõttu, et kasutati lahendust, kus kõik uued hooned asuvad parklabloki peal. Valminud korterelamud on kolme- kuni kaheksakorruselised. Piirkonna arendamisel on välja ehitatud 850 meetrit valgustatud sõidu- ja kergliiklusteid.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688