12. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mustamäele ehitati uus elamukvartal

NCC Ehitusel valmis käesoleva aasta Mustamäe suurim elamuarendusprojekt – 131 korteriga Rabaküla elamukvartal.

Tallinnas Kadaka tee ja Mustamäe tee vahelisel alal, endise Kadaka aiandi territooriumil, Rabaküla elamurajooni rajava NCC Ehitus AS-i arendusjuhi Andres Mikkeri sõnul sai hästi välja arenenud Mustamäe elukeskkond ligi 15 000 ruutmeetri uue elamispinna lisandumisega juurde uut hingamist.

„Meie eesmärgiks oli luua elukeskkond, mis ühelt poolt arendab edasi Mustamäele omast ruumikäsitlust, kuid teisalt loob oma selge identiteedi ja eripära. Elurajooni iseloomustab rohelus, soodne asukoht, hea planeeringuga avatud korterid ning käe-jala juures olevad teenindusettevõtted millega linnainimene harjunud.“ lisas Mikker.

Uuselamurajoonis aadressidel Aiandi 3 ja 6 on kuue maja vahele rajatud avarad rohealad koos pinkide ja laste mänguväljakutega. Majade ümbrus, ukseesised ja kõnniteed on autovabad. Majade vahele rohkem rohelust tuua oli võimalik seetõttu, et kasutati lahendust, kus kõik uued hooned asuvad parklabloki peal. Valminud korterelamud on kolme- kuni kaheksakorruselised. Piirkonna arendamisel on välja ehitatud 850 meetrit valgustatud sõidu- ja kergliiklusteid.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785