10. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sõõrumaa valiti Kinnisvara Guruks 2008

Kinnisvara erialaliidud valisid 7. novembril kinnisvarakonverentsi raames „Kinnisvara Guru 2008”, kelleks osutus Urmas Sõõrumaa.

Eesti Kinnisvarafirmade Liidu tegevdirektori Tõnis Rüütli sõnul rääkisid Sõõrumaa kasuks paljud tegurid, kuid määravaks sai just Rotermanni kvartali arendustegevus, mida on tunnustanud nii Eesti riik, Tallinna linn, muinsuskaitseeksperdid, meedia ning ka laiem avalikkus.

“Kinnisvaraliitude väljaantava tiitli eesmärgiks on nende inimeste või organisatsioonide tunnustamine, kes on kõige positiivsemalt mõjutanud kinnisvarasektoris toimuvat,” ütles Rüütel. 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785