7. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kanalisatsiooni ja Veevarustuse insenerid asutasid seltsi

6. novembril 2008 toimus Eesti Veevarustuse ja Kanalisatsiooni Inseneride Seltsi (EVKIS) asutamiskoosolek.

 Loodud mittetulundusühingu tegevust iseloomustavad Insenerkonsultantide Rahvusvahelise Föderatsiooni (FIDIC) aastakonverentsil 2008 kõlanud märksõnad - insenerkonsultantide kvaliteedipõhine valik, ühiskonna toimimise mõjutamine ja insenerkonsultantide tunnustamine, kvaliteetse teenuse pakkumine.

Seltsi põhieesmärgid on: valdkonna inseneride erialane täiendkoolitus, kogemuste jagamine, erialase teabe kogumine ja levitamine, osalemine erialaste normdokumentide loomisel ja korrastamisel ning nende  tutvustamisel, kaasarääkimine ühiskonna infrastruktuuri jätkusuutlikus arengus ja kvaliteedis, keskkonnakaitses ning inseneri elukutse maine tõstmine.

EVKIS asutaja- ja toetajaliikmeteks on insenerid-spetsialistid asutustest Tallinna Tehnikaülikool, K-Projekt AS, Projektkeskus OÜ, Sweco Projekt AS, AS Pöyry Entec, Nivoo Projekt OÜ, OÜ Uponor Eesti, AS Veeseadmed, AS Pipelife Eesti, AS Aspi, AS Industek.

Seltsi  tööga on oodatud liituma  õppejõud, projekteerijad, konsultandid, tootjad, ehitajad, ehitusjärelevalve ja ekspertiiside tegijad kõik need, kes selle valdkonnaga on seotud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785