7. november 2008

Kanalisatsiooni ja Veevarustuse insenerid asutasid seltsi

6. novembril 2008 toimus Eesti Veevarustuse ja Kanalisatsiooni Inseneride Seltsi (EVKIS) asutamiskoosolek.

 Loodud mittetulundusühingu tegevust iseloomustavad Insenerkonsultantide Rahvusvahelise Föderatsiooni (FIDIC) aastakonverentsil 2008 kõlanud märksõnad - insenerkonsultantide kvaliteedipõhine valik, ühiskonna toimimise mõjutamine ja insenerkonsultantide tunnustamine, kvaliteetse teenuse pakkumine.

Seltsi põhieesmärgid on: valdkonna inseneride erialane täiendkoolitus, kogemuste jagamine, erialase teabe kogumine ja levitamine, osalemine erialaste normdokumentide loomisel ja korrastamisel ning nende  tutvustamisel, kaasarääkimine ühiskonna infrastruktuuri jätkusuutlikus arengus ja kvaliteedis, keskkonnakaitses ning inseneri elukutse maine tõstmine.

EVKIS asutaja- ja toetajaliikmeteks on insenerid-spetsialistid asutustest Tallinna Tehnikaülikool, K-Projekt AS, Projektkeskus OÜ, Sweco Projekt AS, AS Pöyry Entec, Nivoo Projekt OÜ, OÜ Uponor Eesti, AS Veeseadmed, AS Pipelife Eesti, AS Aspi, AS Industek.

Seltsi  tööga on oodatud liituma  õppejõud, projekteerijad, konsultandid, tootjad, ehitajad, ehitusjärelevalve ja ekspertiiside tegijad kõik need, kes selle valdkonnaga on seotud.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688