• 06.11.08, 14:05
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Puusaag võitis

Ernst & Youngi korraldatud konkursi Entrepreneur of the Year 2008 tiitli pälvis Krimelte juht Jaan Puusaag. 
„Nii tugevate finalistide seast väljavalituks saada on suur au ning tunnustus aastatepikkuse tehtud töö eest,“ lausus Krimelte OÜ juhatuse esimees Jaan Puusaag. „Krimelte sai alguse väiksest vahendusfirmast, millest on tänaseks välja kasvanud 13 ettevõttest koosnev ettevõtete grupp, kus töötab ligi 300 inimest. Krimeltel on tootmisettevõtted lisaks Eestile ka Taanis, Leedus ja Venemaal ning müügiettevõtted erinevates riikides. See on olnud aastatepikkuse töö vili, mille oleme saavutanud eelkõige tänu väga heale meeskonnale,“ lisas ettevõtja.
Võitjale andis tiitli üle majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts.
 

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 16.10.24, 13:03
Halvasti tehtud elektritööd põhjustavad igapäevaselt inimestele ja hoonetele väga suurt ohtu – ära jää õnnetust ootama!
Naabrimees võib olla meil kuldsete kätega ja tubli, aga elektrisüsteeme ehitama ning hooldama tuleks kutsuda ainult kvalifitseeritud spetsialist. Pädevusega elektrikul on kõik teadmised ja oskused olemas. Forus näeb oma praktikas sageli, kuidas kliendid otsivad odavamat hinda, aga saavad elektritöö, mis pole kvaliteetne ning millel on oht inimeludele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele