Maailmakuulus kaugushüppaja Tatjana Lebedeva ostis Kuressaares kinnisvara

Venelannast olümpiavõitja Tatjana Lebedeva hakkab koos abikaasaga Kuressaarde maja ehitama, kirjutab Oma Saar.

Läbi aegade maailma üks parimaid kaugus- ja kolmikhüppajaid, venelanna Tatjana Lebedeva soetas endale Kuressaare golfiväljaku ääres maatüki, kuhu kavatseb ehitada elumaja. Olümpiavõitja sõnul tõmbas teda Kuressaarde siinne vaikus ja eriline hõng.

Kaugushüppe olümpiavõitja ning kolmekordne kolmik- ja kaugushüppe maailmameister Tatjana ütles Oma Saarele, et Kuressaare võlus teda kohe esimesel külaskäigul, suvel. “Kuressaarel on hing olemas,” sõnas Lebedeva, kirjeldades, kuidas talle meeldib siinse linna vana hõng.

Lebedeva kodu on Venemaal Volgogradis, kuid sündinud on ta Sterlitamaki linnas, mida ta nimetab väikeseks, olgugi, et seal on üle 200 000 elaniku. Lebedeva sõnul meeldis talle ka see, et siinne kliima on sünnilinnaga sarnane, mis teeb Kuressaare talle veelgi hingelähedasemaks.

Golfiväljaku kvartalisse ligi 1100 ruutmeetrisele maatükile kavatseb Lebedeva ehitada eramu, mille projekteerimine juba käib.

 “Siin ei ole kuhugi kiirustada, saab puhata,” toob Lebedeva esile ühe peamistest põhjustest, miks ta vaiksesse Eesti väikelinna kinnisvara otsustas soetada. “Kui oled palju võistelnud ja reisinud, tahad puhata.”

Samuti märgib erinevatel tiitlivõistlustel 14 medalit võitnud Lebedeva, et sportlane ei ole ta igavesti ja kindlasti on Kuressaarde kinnisvara ostmine ka investeering tulevikku.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed