30. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Huvi ehitusmasinate vastu raugeb

DSN Ehitusmasinad juht Ahti-Andik Paemurru ütles ehitusuudised.net-le, et masinate rendi vastu pole enam endist nõudlust.

„Huvi on, kuid see on vähenenud,“ märkis Paemurru. Ta selgitas, et nende põhiartikliks olevate roomikekskavaatorite kohta on siiki säilinud huvi. „Kuigi see on 2007 aasta sama perioodiga võrreldes vähenenud,“ osutas ta.

DSN Ehitusmasinad OÜ esindab Baltikumis maailma 7. suurimat ehitusmasinate tootjat, Doosan Infracore. Möödunud aastal ostis Doosan Infracore ära maailma suurima minimasinate tootja, Bobcati. Doosan Grupis on töötajaid ca. 30 000, ning käive 2007. aastal oli 19,5 miljardit dollarit.

DSN Ehitusmasinad OÜ kuulub AS Eesti Ehituse kontserni, mille käive 2007. aastal oli ca. 3,7 miljardit krooni.

Doosan Infracore omab valmistajatehaseid mitmetes riikides. Eestisse toodavatest masinatest valmistatakse enamus Belgia tehases.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785