28. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülemiste City avas kaks uut büroohoonet

Oktoobrikuus avas Ülemiste City kaks viimasena valminud büroohoonet – Ludvig Puusepa B-maja ja Ustus Aguri maja, millest enamus ka juba välja renditud.

„Meil on hea meel tõdeda, et mõlemas avatud majas on täituvus olnud väga hea ning Ülemiste Citysse on lisandunud üksjagu väga tugevaid ettevõtted,“ rõõmustas Ülemiste City juhatuse esimees Andre Veskimeister. „Kuna tegemist on 10-kordsete büroohoonetega, avanevad mõlemast majast suurepärased vaated linnale, lennujaamale ja Ülemiste järvele. Igas hoones on tuntavalt oma hing, milles oma osa suuresti seal asuvatel ettevõtetel. Meil on rentnikud, kes loovad linnale lisaväärtust ja peavad siin pakutavaid lisateenuseid asjakohaseks - oleme neile selle eest tänulikud.“

14. oktoobril avatud Ustus Aguri maja aadressil Lõõtsa 8 sai nime Eesti infotehnoloogia alustala järgi, avamisel osales sõnavõtuga ka Ustus Aguri tütar Tiina Agur. Vastavalt maja vaimule, asuvad hoones just IT suunitlusega firmad, näiteks: Eesti suurim IT firma MicroLink Eesti, äriturvalisuse ekspert ja Cisco kuldpartner Santa Monica Networks, Saksamaa juhtiv IT-firma Axinomi esindus, andmebaasitehnoloogiate arendamise liider Sybase Solutions Estonia. Samas majas asuvad ka maailma ühe vanima autotehase Peugeot´autosid maaletoov KW Bruun Estonia ning Eesti Suusaliit.

21. oktoobril ametlikult avatud Ludvig Puusepa B-maja aadressil Lõõtsa 2B on üks kaksiktornist, millest esimene valmis 2007. aasta suvel. Ludvig Puusepa B-majas asuvad näiteks Eesti üks suurim ja vanim hulgimüüja Tridens, DnB Nord Liising, Siemensi ja Bosch´i kodumasinate esindus, vanim väikefirma Vallaste ja Partnerid ning maailma suurimat mängude portaali miniclip.com´i haldav Tallinna Tehnoloogiakeskus. Peatselt lisandub majja ka Colliers International.

Ülemiste Citys on pisut üle kahe aastaga ehitatud 45 000m2, millest vaba pinda kõigest 4000m2. Seejuures ainuüksi tänavu uusi rendilepinguid sõlmitud 7400m2.

„Tänaseks oleme lõpetanud kõik töös olevad arendused ning suurema osa majadest ka välja rentinud. Oleme suutnud eelmise aastaga sammu pidada. Meil on mitmed huvitavad kliendid lisandumas ka veel enne aasta lõppu,“ märkis Veskimeister.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785