27. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu Arctic Sport Club´i ehitus maksis 60 miljonit

Alates tänasest on avatud Arctic Sport Club´i uus klubihoone Tartus, maja läks koos sisustusega  maksma 60 miljonit krooni. 

Kolmekorruselisesse klubihoonesse, mille kogupind on 3200 ruutmeetrit, mahub korraga treenima 350 inimest. “Kui Arctic Sport Club`il oli Eedeni kaubanduskeskuses  kasutada 867 ruutmeetrit pinda, siis uue klubihoone jõusaal on juba 500 ruutmeetrit,” sõnas Arctic Sport Club`i juhatuse esimees Andrus Kurvits.

Lisaks jõusaalile on Arctic Sport Club´i Tartu uues klubihoones veel neli rühmatreeningu saali (aeroobikasaal, Mind&Body Stuudio, Väike Stuudio, sisejalgrattasaal) ning täismõõdus neljarealine bassein. Spordiklubis on võimalik kasutada ka massaaži- ja solaariumiteenust. Klubikülastajate lastele on tasuta hoidjaga mängutuba.

“Uue klubihoone valmimisega paranevad oluliselt tartlaste treeningvõimalused. Tänu basseinile saab klubi pakkuda nüüd ka Tartus fitness´i terviklahendust. Kui varem anti klubis kuni 90 rühmatreeningut nädalas, siis nüüd toimub neid ligi 120. Treeningplaani lisanduvad näiteks vesiaeroobika ning poiste akrobaatika,” lausus Kurvits.   

Uues klubihoones on mõeldud ka puuetega inimestele. Neil on võimalus kasutada klubi esimesel korrusel olevat basseini ning selle kõrval asuvaid kergemaks jõutreeninguks mõeldud treeningpinke.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785