27. oktoober 2008
Jaga lugu:

14 riigi noored koostasid Lasnamäe Pae puhkealale makette

Euroopa Tehnikatudengite Kogu (BEST) insenerivõistluste sügiskursustel Tallinna Tehnikaülikoolis võistlesid 14 riigi tudengid ideelahenduste pakkumises ja makettide ehitamises Lasnamäe Pae puhkealale planeeritavate parkide jaoks, mida hakkab arendama Merko Ehitus.

Merko Ehituse, Tallinna Linnaplaneerimise ameti ja keskkonnaameti ning Lasnamäe linnaosavalitsuse esindajatest koosnev žürii valis võitjaks Itaalia, Serbia ja Eesti tudengitest koosneva võistkonna number 2 töö „Pae Poeesia,“, mille autoriteks olid Marija Maric, Ema Solic, Siim Bobkov ja Armand Razik.

„Ülesanne pani hästi proovile tudengite analüüsi- ja koostöövõime, näpuosavuse ja loovuse, ning tulemused olid väga huvitavad,“ ütles Merko Ehituse projektijuht Raigo Tõnisalu. "Saime kõikidest töödest häid ideid - võidutöö oli kõige professionaalsem, kuid kindlasti ka kõige kallim ning Pae piirkonna reaalne lahendus kujuneb välja lähtudes Tallinna linna poolt juba varem seatud piirangutest ning nõuetest, reaalsest olukorrast ja vajadustest lähtuvalt. Hea meel on, et tudengid said end proovile panna ja oma mõtteid realiseerida ning luua uusi kontakte välismaa noortega.“

BEST Estonia korraldab BEST Engineering Competition sügiskursusi alates 2007. aastast. Võistlusel võtavad Euroopa tehnikatudengid mõõtu nii teoreetiliste kui praktliste tehnikaalaste ülesannete lahendamisel. Lisaks Merko Ehitusele toetasid BEST Estonia sügiskursust Saku Õlletehas, AS PKC Eesit ja ABB AS.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt