21. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

19toalist maja müüakse 149 000 krooni eest

Soovid endale paarisaja ruutmeetri suurust elamut? Aga palun – Jõgevamaal Pajusi külas on müügis hästi säilinud, kuid kõpitsemist vajav 19-toaline elamu, kirjutab ekspresskinnisvara.ee 

Pooleteisekorruseline 236 ruutmeetrine maja on ehitatud paksudest maakividest. Tegemist on endise valitsejamajaga, mis asub Pajusi mõisakompleksis. Elekter on olemas, kuid vesi tuleb vedada kõrvalasuvast mõisa peahoonest, kus hetkel tegutseb rahvamaja. Muinsuskaitsealune majake asub korrastatud mõisapargis.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785