16. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TARTU EHITUSMESS 2008: Kutsed teele enne messi

Et tagada piisav huvi firma ja toodangu vastu, saatis tõstukite tootja, Pärnu ettevõte OÜ Awre enne messi umbes poolele tuhandele kliendile kutse külastada nende boksi, kirjutab Äripäeva ajakirjanik Väinu Rozental Tartu Ehitusmessilt.

„Klientidega tuleb järjest rohkem tööd teha,“ nendib Awre üks kahest omanikust ja juhatuse liikmest Simo Teesalu. „Kundet müügiesindustesse meelitada on pagana raske. Palju parem variant on kunde messile kutsuda, sest siin on hoopis vabam õhkkond.“

Muide, Awre boks on messil vist ainus koht, kus lisaks kommidele-küpsistele troonib laua peal ka konjakipudel ja paar pitsi. Ligi kaks tundi pärast messi avamist on pudel endiselt avamata.

„Karta on, et tänavu on messi külastatavus väiksem, kui varasematel aastatel,“ lausub viiendat aastat messil osalev Teesalu. „Usun aga, et kui korralik eeltöö ehk kutse kliendipäevale saadetud, oleme messi lõppedes rahul nii meie kui ka kliendid.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785