TARTU EHITUSMESS 2008: Kutsed teele enne messi

Et tagada piisav huvi firma ja toodangu vastu, saatis tõstukite tootja, Pärnu ettevõte OÜ Awre enne messi umbes poolele tuhandele kliendile kutse külastada nende boksi, kirjutab Äripäeva ajakirjanik Väinu Rozental Tartu Ehitusmessilt.

„Klientidega tuleb järjest rohkem tööd teha,“ nendib Awre üks kahest omanikust ja juhatuse liikmest Simo Teesalu. „Kundet müügiesindustesse meelitada on pagana raske. Palju parem variant on kunde messile kutsuda, sest siin on hoopis vabam õhkkond.“


Muide, Awre boks on messil vist ainus koht, kus lisaks kommidele-küpsistele troonib laua peal ka konjakipudel ja paar pitsi. Ligi kaks tundi pärast messi avamist on pudel endiselt avamata.


„Karta on, et tänavu on messi külastatavus väiksem, kui varasematel aastatel,“ lausub viiendat aastat messil osalev Teesalu. „Usun aga, et kui korralik eeltöö ehk kutse kliendipäevale saadetud, oleme messi lõppedes rahul nii meie kui ka kliendid.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed