16. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TARTU EHITUSMESS 2008: Kirev laudsein annab Raidist märku

Kuigi puidutöötleja ASi Rait boks asub teist aastat järjest messihallis ühes parimas kohas – kohe paremat kätt pärast sisenemist – on boks tund aega pärast messi avamist kaunis külastajatevaene, kirjutab Äripäeva ajakirjanik Väinu Rozental Tartu Ehitusmessilt.

„Ootame ära õhtuse aja ehk tööpäevajärgsed tunnid, siis on pilt hoopis teine,“ pakatab ASi Rait vanemmüügikonsultant Kuldar Ivandi optimismist. „Praegu ju kõige magusam tööpäev, eraisikud tulevad messile ikka õhtul ja kindlasti on laupäeval kõige rahvarohkem.“

Ivandi on veendunud, et nende boks külastajatele kindlasti märkamatuks ei jää. „Asume teist aastat järjest ideaalses asukohas – meie boks on korraga kahest vahekäigust hästi nähtav,“ viipab Ivandi. „Kindlasti tõmbavad kirevalt värvitud voodrilauad külastajate pilke ja olgem ausad, puit on eestlastele südamelähedane.“

Samas rõhutab Ivandi, et nende eesmärk ei ole kokku lugeda, kui palju külastajaid boksis käib ja toodangu vastu huvi tunneb. „Meie eesmärk pole siin tellimusi vastu võtta, vaid meie eesmärk on lihtsalt rahvale märku anda, et Rait on olemas,“ lisab Ivandi

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785