16. oktoober 2008
Jaga lugu:

TARTU EHITUSMESS 2008: Kirev laudsein annab Raidist märku

Kuigi puidutöötleja ASi Rait boks asub teist aastat järjest messihallis ühes parimas kohas – kohe paremat kätt pärast sisenemist – on boks tund aega pärast messi avamist kaunis külastajatevaene, kirjutab Äripäeva ajakirjanik Väinu Rozental Tartu Ehitusmessilt.

„Ootame ära õhtuse aja ehk tööpäevajärgsed tunnid, siis on pilt hoopis teine,“ pakatab ASi Rait vanemmüügikonsultant Kuldar Ivandi optimismist. „Praegu ju kõige magusam tööpäev, eraisikud tulevad messile ikka õhtul ja kindlasti on laupäeval kõige rahvarohkem.“

Ivandi on veendunud, et nende boks külastajatele kindlasti märkamatuks ei jää. „Asume teist aastat järjest ideaalses asukohas – meie boks on korraga kahest vahekäigust hästi nähtav,“ viipab Ivandi. „Kindlasti tõmbavad kirevalt värvitud voodrilauad külastajate pilke ja olgem ausad, puit on eestlastele südamelähedane.“

Samas rõhutab Ivandi, et nende eesmärk ei ole kokku lugeda, kui palju külastajaid boksis käib ja toodangu vastu huvi tunneb. „Meie eesmärk pole siin tellimusi vastu võtta, vaid meie eesmärk on lihtsalt rahvale märku anda, et Rait on olemas,“ lisab Ivandi

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee