16 oktoober 2008

Arco Vara sai börsilt hoiatuse

Tallinna Börsi Noteerimis- ja Järelevalvekomisjon tegi AS Arco Varale hoiatuse seoses asjaoluga, et Arco Vara nõukogu liikme Hillar-Peeter Luitsalu abikaasa Maie Luitsalu omandas keelatud perioodil 24. märts  -  29. mai 2008.a üle 27 000 Arco Vara aktsia.

 

Ühtlasi juhiti ettevõtte tähelepanu vajadusele hinnata oma sisereeglite piisavust reglemendi nõuete täitmise tagamiseks, on kirjas Tallinna börsi kodulehel. 

Arco Vara selgitas vastustes järelepärimistele, et Maie Luitsalu ei olnud teadlik tehingute tegemisest keeluajal ning omandas aktsiad soovist neid omada, mitte nendega spekuleerida ega turgu mõjutada. Ühtlasi kinnitas Maie Luitsalu, et ta ei ole omanud mingit siseteavet, mille ajendil oleks tehingud tehtud.

25. septembril teatas Arco Vara oma vastuses, et Maie Luitsalu poolt 21. mail 2008.a. tehtud tehingute ajal oli AS-l Arco Vara aktiivsed kolm siseteabe juhtu, millest ühe kohta oli teave Hillar-Peeter Luitsalul, kuid nimetatud siseteave ei olnud iseloomuga, millele toetudes oleks saanud ennustada Arco Vara aktsia hinna muutumist või mõju aktsiale.

 

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785