16. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara sai börsilt hoiatuse

Tallinna Börsi Noteerimis- ja Järelevalvekomisjon tegi AS Arco Varale hoiatuse seoses asjaoluga, et Arco Vara nõukogu liikme Hillar-Peeter Luitsalu abikaasa Maie Luitsalu omandas keelatud perioodil 24. märts  -  29. mai 2008.a üle 27 000 Arco Vara aktsia.

 

Ühtlasi juhiti ettevõtte tähelepanu vajadusele hinnata oma sisereeglite piisavust reglemendi nõuete täitmise tagamiseks, on kirjas Tallinna börsi kodulehel. 

Arco Vara selgitas vastustes järelepärimistele, et Maie Luitsalu ei olnud teadlik tehingute tegemisest keeluajal ning omandas aktsiad soovist neid omada, mitte nendega spekuleerida ega turgu mõjutada. Ühtlasi kinnitas Maie Luitsalu, et ta ei ole omanud mingit siseteavet, mille ajendil oleks tehingud tehtud.

25. septembril teatas Arco Vara oma vastuses, et Maie Luitsalu poolt 21. mail 2008.a. tehtud tehingute ajal oli AS-l Arco Vara aktiivsed kolm siseteabe juhtu, millest ühe kohta oli teave Hillar-Peeter Luitsalul, kuid nimetatud siseteave ei olnud iseloomuga, millele toetudes oleks saanud ennustada Arco Vara aktsia hinna muutumist või mõju aktsiale.

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785