• 15.10.08, 17:09
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Merko tagasi rivis

Ringkonnakohus tegi eile määruse, millega peatas riigihangete ameti vaidlustuskomisjoni otsuse Merko Ehituse ja Tallinna Teede kõrvaldamiseks Kukruse maanteelõigu ehituselt.
 
Aktsiaseltsid Talter, K-Most, TREF ja Teede REV-2 vaidlustasid maanteeameti 29. augusti käskkirja, millega amet kvalifitseeris Merko Ehituse ja Tallinna Teede ASi osalemaks Tallinn-Narva maantee ehitushankel.
Vaidlustuskomisjoni otsuse kehtivuse peatamine tähendab, et hankemenetlusega saab edasi minna ja Merko Ehitus jätkab riigihankel osalemist. Kohus pole Merko Ehituse õigusjärgluse suhtes veel sisulist seisukohta võtnud, kuid tähendas, et Merko seisukohad olid veenvad.
2. oktoobril tegi Riigihangete Ameti juures asuv vaidlustuskomisjon otsuse, millega tunnistati kehtetuks Maanteeameti peadirektori käskkiri AS Merko Ehitus kvalifitseerimise kohta Kukruse-Jõhvi teelõigu rekonstrueerimise riigihankemenetluses.  
AS Merko Ehitus kaebab komisjoni otsuse edasi Tallinna Ringkonnakohtusse, teatas firma börsile.
Merko saaga jätkust loe täna ehitusuudised.ee
 
 

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 16.10.24, 13:03
Halvasti tehtud elektritööd põhjustavad igapäevaselt inimestele ja hoonetele väga suurt ohtu – ära jää õnnetust ootama!
Naabrimees võib olla meil kuldsete kätega ja tubli, aga elektrisüsteeme ehitama ning hooldama tuleks kutsuda ainult kvalifitseeritud spetsialist. Pädevusega elektrikul on kõik teadmised ja oskused olemas. Forus näeb oma praktikas sageli, kuidas kliendid otsivad odavamat hinda, aga saavad elektritöö, mis pole kvaliteetne ning millel on oht inimeludele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele