14. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

K-Raua: käibed on langenud poole peale 

K-Raua ACE kaubamärki kasutav KR Kaubanduse AS valmistab oma ehitusmaterjalide kauplust ette kontseptsiooni muutuseks, kuna ettevõtte käive on langenud poole peale, ütles juhatuse liige Cristian Saar.

K-Raua ACE Tallinnas Kohila tänava asuva kaupluse uksel rippuvat tühjendusmüügi teadet kommenteeris Saar, et kauplust valmistatakse ette muudatusteks ja kaupade müügi hoogustamiseks. „Plaan on, et kui siin jätkata, siis tuleks kauplust remontida ja värskendada,“ lisas ta.  „Oleme raskustes olnud aasta algusest peale ja kogu aeg oma töös muudatusi teinud, et asi saaks paremaks minna,“ tõdes Saar ja lisas, et hetkel käib töö uue kontseptsooni kallal, et tänaseid tegevusi paremini teha.

„Praegu töötame plaani kallal ja millalgi novembris paneme uksed mõneks ajaks kinni, et värskendust teha. Praegu mingit kindlat kuupäeva paigas pole, millal me uuesti avame,“ rääkis ettevõtte juhatuse liige.

„Mõjusid on nii seest kui väljast, kindlasti on mõju avaldanud ka üldine majandusolukord. Käibed on oluliselt langenud. Eks pessimism mõjutab kaubandust ikka,“ põhjendas ta muudatusi.

„Käibed on langenud kusagile poole peale võrreldes eelmiste aastatega, kuid me oleme ka müügiartikleid oluliselt vähendanud. Hinnata, kui palju millegi eest konkreetselt käive on vähenenud, on praegu raske," rääkis Saar.

"Ehitusmaterjalide müügi lõpetasime aasta alguses ära, see oli mahu ja käibe kaup. Tahame keskenduda remondi- ja viimistluskaupadele, mis oleks ka meie uus kontseptsioon. K-Raua nimi jääb 2010. aastani kasutusse,“ ütles ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785