13. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tehnoparkides ületab pakkumine nõudlust

Hauster Kinnisvara maakler Tarvo Tuga, kes pakub krunte Kroosi äripargis, ütles ehitusuudised.net-le, et huvi äripargi vastu on väiksem kui kolm aastat tagasi.

Tuga märkis, et huvi on küll väiksem kui kolm aastat tagasi, ent viimase aasta jooksul pole märkimisväärset langust olnud.

Jüri tehnopargi pakkumist - ilma sissemakseta liisingut - kommenteerides ütles Tuga, et esmapilgul tundub see hea pakkumisena. Tema sõnul sõltub kõik intressist, kuivõrd soodne selline võimalus on. Tuga märkis, et nemad praegu liisingut ei paku, suur osa kliente eelistab sellist varianti, et tehnopark ehitab hooned valmis ning annab siis üürile. "Enamasti soovib klient, et arendaja rajaks ise hooned," märkis ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785